Jump to content
 1. Zonă Administrativă

  1. Anunțuri Administrative

   În această categorie putem folosi reguli cât și cele mai noi anunțuri despre comunitate. Recomandăm accesarea ei zilnică pentru a afla noi noutăți despre forum!

   • No posts here yet
  2. Zona Utilizatorilor

   Informații despre avertizări & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii administrației.

   2
   posts
  3. Afiliează-te

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

   1
   post
 2. Servere Online

  1. 6
   posts
  2. 9
   posts
 3. Designers

  1. Designer

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

   17
   posts
 4. Global-Arena #Jocuri Forumistice

  1. 5
   posts
 5. Global-Arena #Arhivă

   • No posts here yet
  1. 7
   posts
 • Recent Status Updates

  No Recent Status Updates
 • Topics

 • Posts

  • Dark nu este nimic in neregula cu adminul Hades.Banul ti-l voi scoate.Ideea este ca va trebuii sa iti reinstalezi sistemul de operare sa nu iti mai apara eroarea(mai degraba spus sa nu iti mai apara wg rosu).        
  • Nickul vostru: .-Dark IP-ul: 79.114.1.107 STEAMID-ul: STEAM_0:0:69460691 Motivul pentru care aţi primit ban: wg rosu Adminul care te-a banat: Hades Ora aproximativă: 11.04.2022, ora ~ 22:45 Dovezile tale: https://imgur.com/a/U1RxfYD https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2377840 I-am explicat ca e un fals pozitiv cauzat de codecul pe care il folosesc sa inregistrez, dar el a zis ca nu sta sa citeasca, daca e rosu e automat cod pentru el. Nici nu are rost sa-i dau sa citeasca ce inseamna detectie heuristica pt ca e lectura prea grea pentru el, din moment ce nu a reusit sa citeasca o simpla fraza: https://imgur.com/a/9f7Tuo7 Codecul poate fi descarcat si analizat de oricine: https://www.guru3d.com/files-details/x264vfw-download.html Dupa o discutie cu dezvoltatorul scannerului WCD, am stabilit ca e fals pozitiv: https://www.wargods.ro/showthread.php/43054-Problme-detectie-quot-heuristic-detection-quot    
  • Nume :NiTr1x UniqueID [CTRL+i] :Z8Y4xR1kko6QkzJrNbE7eVCX9kU= Cine ți-a dat ban? :Billy Motiv :Am fost banat o data din cauza ca i-am dat slap lui Billy,si mia dat azi iar ban permanent pentru ca am fost un pic fara respect. Dovadă [printscreen] : https://imgur.com/a/lH7puM1 Alte precizări : Billy,daca vezi asta,imi pare rau.  
  • MODEL CERERE UNBAN   Nume : UniqueID [CTRL+i] : Cine ți-a dat ban? : Motiv : Dovadă [printscreen] :  Alte precizări :
  • Pai...am facut cerere si astept 😄 Sincer,NiTr1x
×
×
 • Create New...