Jump to content

Billy

Server Managers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dark nu este nimic in neregula cu adminul Hades.Banul ti-l voi scoate.Ideea este ca va trebuii sa iti reinstalezi sistemul de operare sa nu iti mai apara eroarea(mai degraba spus sa nu iti mai apara wg rosu).
 2. Deschideti un topic nou cu numele [CS] Reclamatie "Nickname Admin" [1]Numele Dvs: [2]Numele Adminului Reclamat: [3]Data si ora: [4]Motiv Reclamatie: [5]Dovada(Wargods sau Imgur): Atentie!!! - A se citi regulamentul inainte de initierea reclamatiei. - Reclamatiile care nu RESPECTA modelul dat vor fii inchise din start. - Pentru ca RECLAMATIA sa fie luata in considerare,trebuie sa respectati modelul impus. - Toate cerintele sunt obligatorii, deci prin urmare daca nu dispui de o DOVADA, cererea nu va fii luata in considerare!!!!!!
 3. Model cerere Admin [1].Nume: [2].Nick Server: [3].Varsta: [4].Ore Jucate[Apasa Aici]: [5].De ce doresti admin?:
 4. Consideri ca ai primit ban pe nedrept? Depune o cerere aici!
 5. Fondator: Billy Owner: MMC Co-Owners: RDC GoDs: Koala; Bus@; Nok1a; Hades Semi God: Mya; Marian Moderator: Yonutz; BLA BLA
 6. Va rugam sa pastrati un limbaj decent pe acest server.Folosirea de coduri sau de orice fel de scripturi,se sanctioneaza cu ban permanent.Discutiile personale se poarta pe TeamSpeack3.Este strict interzisa chemarea jucatorilor pe un alt server/comunitate (sanctiune: ban 120 min. sau permanent).Reclama catre alte servere/comunitati este strict interzisa (sanctiune: ban permanent).Este interzisa jignirea adminului.Retry dupa gag/mute se pedepseste cu ban 120 min.Toti adminii au obligatia de a se comporta exemplar cu jucatorii.Fiecare admin are obligatia de a frecventa forumul si de a posta in cererile de unban/admin.Se acorda ban,jucatorilor care au fost avertizati prin mute/gag,banul se va da pe o durata de maxim 120 min. in nici un caz permanent.Nu se aplica comenzi pe alti admini,pe perioada determinata sau permanent!(la aceasta regula fac exceptie Ownerii).Este interzisa schimbarea unei harti fara a se baga la vot harta respectiva.
×
×
 • Create New...