Jump to content

heartless

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. totusi unde e scanarea noua?
 2. masacru a procedat corect :) 5000 de linii? serios? daca il stergi si revii cu alt test sa fie albastru de la mine ai pro unban. ramane la decizia ownerilor :)
 3. nick: heartless admin-ul care te-a banat: Hades ip: 82.76.50.26 steamid: STEAM_0 : 0 : 144758700 vreau sa vad demo-ul cum ca am wall si poate nu dai t.c cand vrei..cum vrei ..tu mr.hades eu stiu ca tu ai ceva personal cu mine dar am crezut ca ti a trecut..ziceti nene de la inceput sa nu mai pierdem timpul...eu prost ca ma mai ocupam si de sv)))))))
 4. spor la joc. se poate da T.C
 5. este posibil ca site ul sa nu fi mers atunci :) cum de altfel nici timpestampul nu era bun (daca puneai linkul in joc pe chat se evitau toate astea) este okay acum, intra pe un server si scrie status in consola; copiaza steam id ul de langa numele tau care ar trebui sa arate asa: ex: STEAM_0:0:144758723 da mi si ip ul tau (il afli de aici: https://www.showmyip.com")
 6. doar intră în joc și fă o scanare apoi lasă linkul aici
 7. 1. vezi ca ai greșit secțiunea. 2. ți am cerut wg în jur de ora 20, nu ai reușit să trimiți că probabil nici nu l ai facut ori este greu în 2022 să trimiți un link..mă rog 3. am verificat pe site și era un wargods la ora 10 (roșu cu cfg 700 linii)..ți am verificat ip ul și ești din România..să zicem că este de la site în privința timpului 4. ți am spus să ștergi configul și să faci altă scanare tu nu ai dat nici o scanare pentru că pe site a apărut tot scanare aia de la ora 10..aici an greșit eu pentru că nu am mai verificat eu, i am lăsat pe colegi de aceea te am pus la joc ban ul a fost dat cu aprobarea fondatorului în concluzie, cum ți am mai spus și pe server șterge configul, intră în cs, fă o scanare și lasă-ne link ul aici să vedem ce și cum.
 8. nick: heartless admin-ul care te-a banat: nu mi apare, cred ca busu sau hades ip: 46.97.176.222 steamid: STEAM_0:0:144758700 dovada: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2858278432 ps: mi s au facut poze (iara), am spus ca mie nu imi apar nu stiu din ce motiv, e de la plugin sau de la mine.. ce am reusit sa fac, a fost sa fac un print cu steamul atunci cand mi a facut busu poze: https://imgur.com/a/v4zsYWd insa am zis sa joc cu demo on sa nu se mai faca discutii cum ca as avea cod sau mai stiu eu ce, pe demo se vede si cand imi face busu pozele: http://www.girlshare.ro/3770227623.8 il descarcati, il puneti in cstrike si scrieti in consola playdemo hrgs am si un wg, inca n am iesit din cs se poate verifica timestampul: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2453786 am facut cerere pentru ca imi place serverul si stafful pt ca e matur, am dat join pe un prieten si am ramas aici.. nu joc cu wall.. sau altceva..doar casti si la radar atata tot