Jump to content

FYA

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [1].Nume: Florin [2].Nick Server: FYA [3].Varsta: 25 [4].Ore Jucate[Apasa Aici]: nu-mi merge link ul..... [5].De ce doresti admin?: Doresc admin dintr un singur motiv. Dimineata si in decursul zilelor nu sunt admini on..Multi din noi suntem si cu job ul, mai mereu, dimineata intra tot felul de codati golind serverul, in decursul anilor am mai fost admin si stiu despre ce e'' vorba. In cazul in care va fi probleme din partea mea doresc retragerea gradului 🙂 ps: aveam o cerere facuta dar nu unde trebuie, era facuta dupa telefon :))) VA MULTUMESC DE INTELEGERE!!!
 2. Nick: Florin Unique ID: FYA Vârsta: 25 Ce joc joci/pe ce server: cs 1.6, gs.global-arena.ro De ce doreşti admin: Doresc admin intr un singur motiv. Dimineata si in decursul zilelor nu sunt admini on , intra cate un bot cu cod golind serverul, martori sunt multi playeri de pe server care pot confirma acest lucru. CS nu am mai jucat de vre.o cativa ani, acum m am reapucat si ori de cate ori am timp liber in afara jobului, il petrec pe server. Stiu ce inseamna admin, am fost si in trecut. Grad dorit: Un grad la care pot avea acces la comenzi, nu o sa fie probleme, nu o sa se faca abuz, daca o sa fie probleme din partea mea ,doresc retragerea gradului fara discutii.
 3. STEAM_1:0:1651845373 212.93.128.143 DA. se poate sa nu fi mers ceva aseara, l am incarcat si l am trimis ca si primul..
 4. Am accesat si eu linkul si apare si al doilea ce l de aseara.. nu stiu de ce nu ti a aparut si tie.. sau ma rog, nu mai conteaza, sper sa fie totul ok si sa pot juca incontinuare..
 5. e ok acum? am instalat un cs default de pe net, doar am intrat in el si atat. Daca e ok, debaneaza ma te rog, vreau sa joc incontiunare.. MERSI!
 6. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2497119
 7. Am înțeles, am făcut scanarea și mi ai zis ca e ok, pot juca, ți am zis ca plec la masa, mi ai răspuns politicos cu pofta buna, diseară cum ajung de la muncă, fac scanarea, ma poți debloca ca să trimit diseară scanarea din nou? Sau doar întru în cs o fac și îți pun link-ul? Dar am făcut și a doua scanare și am trimis nu știu de nu s a trimis.
 8. Nume: FYA ID unic [CTRL+i]: Cine ți-a dat ban? : heartless Motiv: wargods Dovadă [printscreen] : .. Alte precizări: Mi s a cerut wargods, am acceptat și a iesit ca am cfg, am șters cfg-ul care era în counter strike și am întrat din nou, mi s a cerut al doilea wargods ca să pot rămâne pe server, l am făcut și totul a ieșit cum trebuie, am primit aprobarea ca pot juca, am rămas spectator și am fugit la masa, când m am întors aveam ban, țin sa menționez ca asa am descarcat counter strike. Dacă as putea sa demonstrez cumva, nu am mai jucat cs de vre o 7 ani, oarecum m am atașat de server, cum prind timp liber sau în funcție de cum ajung de la muncă, întru și joc cu drag, vreau sa se rezolve cumva sa pot juca încontinuare, nu vreau sa schimb IP și alte prostii, vreau sa mi păstrez numele și sa pot juca normal, nu cu alt nume. Am avut respect fata de toți playerii de pe server. Sper sa se rezolve și sa ne revedem din nou sa jucam de plăcere, nu se va mai întâmpla, am instalat alt counter strike default. Aștept și eu o decizie😁
×
×
 • Create New...