Jump to content

FYA

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FYA

 1. STEAM_1:0:1651845373 212.93.128.143 DA. se poate sa nu fi mers ceva aseara, l am incarcat si l am trimis ca si primul..
 2. Am accesat si eu linkul si apare si al doilea ce l de aseara.. nu stiu de ce nu ti a aparut si tie.. sau ma rog, nu mai conteaza, sper sa fie totul ok si sa pot juca incontinuare..
 3. e ok acum? am instalat un cs default de pe net, doar am intrat in el si atat. Daca e ok, debaneaza ma te rog, vreau sa joc incontiunare.. MERSI!
 4. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2497119
 5. Am înțeles, am făcut scanarea și mi ai zis ca e ok, pot juca, ți am zis ca plec la masa, mi ai răspuns politicos cu pofta buna, diseară cum ajung de la muncă, fac scanarea, ma poți debloca ca să trimit diseară scanarea din nou? Sau doar întru în cs o fac și îți pun link-ul? Dar am făcut și a doua scanare și am trimis nu știu de nu s a trimis.
 6. Nume: FYA ID unic [CTRL+i]: Cine ți-a dat ban? : heartless Motiv: wargods Dovadă [printscreen] : .. Alte precizări: Mi s a cerut wargods, am acceptat și a iesit ca am cfg, am șters cfg-ul care era în counter strike și am întrat din nou, mi s a cerut al doilea wargods ca să pot rămâne pe server, l am făcut și totul a ieșit cum trebuie, am primit aprobarea ca pot juca, am rămas spectator și am fugit la masa, când m am întors aveam ban, țin sa menționez ca asa am descarcat counter strike. Dacă as putea sa demonstrez cumva, nu am mai jucat cs de vre o 7 ani, oarecum m am atașat de server, cum prind timp liber sau în funcție de cum ajung de la muncă, întru și joc cu drag, vreau sa se rezolve cumva sa pot juca încontinuare, nu vreau sa schimb IP și alte prostii, vreau sa mi păstrez numele și sa pot juca normal, nu cu alt nume. Am avut respect fata de toți playerii de pe server. Sper sa se rezolve și sa ne revedem din nou sa jucam de plăcere, nu se va mai întâmpla, am instalat alt counter strike default. Aștept și eu o decizie😁