Jump to content

Neymarr11

Server Managers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Neymarr11 last won the day on November 21 2020

Neymarr11 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick personal in CS: Motivul pentru care ai primit ban: Steam id numeric: Serverul unde ai primit ban: Ora si data: Dovezile care sa ateste ca banul este dat gresit:
 2. Nume: Nick: SteamID: Unique ID TS3: Profil Steam(Link): Dovada ca ai intrat in grupul de steam (poza) : Dovada ca ai intrat in link de gametracker (poza) : Vârsta: De ce vrei sa fii admin: Experiență ( in ani sau luni, nu procentaj si nu cuvinte precum "destula" ) : Ai citit regulamentul Link Regulament ?: Care este cuvantul cheie?:
 3. Regulament Mix1.Global-Arena.ro 1.Proiectul Mix1.Global-Arena.ro. este dedicat exclusiv meciurilor 5 vs 5 si tuturor utilizatorilor ce dispun de steam . 2.Jucatorilor le este interzis sa se joace cu orice tip de cod ( cheat, '' ajutor '') sau orice tip de program care pot aduce un avantaj necuvenit ! 3.Playerii trebuie să se comporte civilizat ! Injuriile, Amenintarile, Mesajele care instiga la cearta sunt strict interzise ! 4.Reclamele facute cu alte comunități sunt strict interzise ! 5. Jucatorii au obligatia sa Termine-mix-ul curent pana la final . In cazul drop-ului unui jucator , daca nu exista spectatori , cauti om si aduci la plus , daca playeru nu aduce om in locul lui va fi sanctionat cu ban de 120 minute ! 6. Prezenta unui admin pe servarele de Mix1.Global-Arena.ro este obligatorie , iar acesta isi va lua angajamentul de a duce meciul la bun sfarsit . 7. Jucatorii conectati pe ts si server au prioritate sa faca alegeri . 8. Jucatorii care nu au jucat au dreptul de a face echipe sau , in cazul in care nu vor sa faca echipe , acestia vor fi alesi primi . 9.Meciurile vor incepe doar in momentul in care pe servar se afla 10 jucatori . 10. Este strict interzis oprirea unui meci in timpul jocului. 11. Jucatorii sunt obligati sa dea WG / DEMO / POZE la cererea oricarii jucator . 12. Banurile date pe motiv : " Limbaj " / drop se va da ban 120 minute ! 13. Banurile mai mari de 120 minute pentru " Limbaj " / drop va fi sanctionat cu cu avertisment / -1 14.Pentru a face Cerere Admin vei avea nevoie de " Mix1.Global-Arena.ro" 15.Toti cei care doresc admin pe Mix1.Global-Arena.ro sunt obligati sa faca cerere pe forum . 16. Adminii sunt obligati sa viziteze in fiecare zi forumul + sectiunea serverelor Mix1.Global-Arena.ro! 17. Injuri-le grave aduse celorlanti jucatorii sau staffului prezenti la mix vor duce primirea unui avertisment . La 3 avertismente accesul va fi supendat 7 zile . 18. Banurile date pe motiv " Cod " fara dovezi vor duce la suspendarea adminului pe o perioada de 7 zile . Pentru inceput , iar daca acest lucru se va repeta adminul va fi sters pe o perioada nedeterminata . 19. Abuzul de "amx_slap " se va sanctiona cu -1 20. Daca un jucator injura doar pe servar va primi ban doar acolo . La fel si daca injura pe ts3 . [ Banul va fi dat doar unde a injurat ]
×
×
 • Create New...