sdm 0 Posted October 10, 2022 Salutare! Nume: Adrian Nick Server: sdm Varsta: 30 Ore Jucate[Apasa Aici]: nu cred ca am 1 ora jucata De ce doresti admin?: as dori un slot/nume rezervat daca se poate. Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Billy 0 Posted October 22, 2022 (edited) Oricand.Ideea este sa te vad jucand pe acest server:).Si sa fii legal:).Scuze ca am raspuns asa greu. Edited October 22, 2022 by Billy Share this post Link to post Share on other sites
Busu@ 0 Posted October 22, 2022 (edited) Joci la noi? Daca da si esti OK nu joci codat si ai simtul fairplayului, primesti ,vip,admin sau ce grad mai este o zi buna Edited October 22, 2022 by Busu@ Share this post Link to post Share on other sites
sdm 0 Posted October 22, 2022 Salut! Am intrat doar o singura data si mi-a placut cum se misca serverul jucand din UK. Nu pot promite ca o sa intru zilnic ci doar cand am chef sa ma relaxez. Am observat ca e full in perioada cand voiam sa intru si de aia as avea nevoie de un slot, bineinteles daca se poate. Share this post Link to post Share on other sites